U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Goedendag! Fijn dat u ons gevonden heeft. Wees welkom, bij De Koffiemachinezakelijk. U bent inmiddels op onze webshop aangekomen. Daarnaast bent u natuurlijk ook fysiek welkom, in onze showroom, te Deventer. Uiteraard staat de koffie voor u klaar!

U kunt ons middels het contactformulier benaderen of telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak.

Wij zijn De Koffiemachinezakelijk. Wij hebben onze focus gericht op de in- en verkoop van degelijke en betrouwbare reeds ingewerkte koffiemachines voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Alle door ons aangeboden machines zijn volledig gereviseerd en wederom gebruiksklaar voor jaren koffieplezier!

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud van uw huidige machine. Eveneens bieden we u alle producten die u nodig heeft bij aankoop van een koffiemachine. Denk  aan: onderhoudsartikelen, espressobonen, en accessoires.

U mag er op vertrouwen dat wij, als webshop, landelijk goede zorg dragen voor uw bestelling. Dit houdt in: snelle levering. degelijk verpakkingsmateriaal en betrouwbare koeriers.

U mag ons altijd mailen en bellen voor meer informatie of het maken van een afspraak. We zijn blij met uw interesse in ons bedrijf en onze kwaliteiten.