Jura XS90

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 749,00
Jura XS90

inclusief nieuwe Jura Cappucciniatore
 

Details

Kleinzakelijke koffiemachine voor het midden- en kleinbedrijf, geschikt voor koffie, espresso en cappuccino!

Inruilkoffiemachines worden vaak al zeer vroegtijdig om economische redenen ingeruild voor een nieuw exemplaar..

Over het algemeen verkeren deze machines in een uitstekende staat van onderhoud en functionaliteit. Elke machine die bij DeKoffiemachinezakelijk zijn entree maakt, krijgt ongeacht staat van binnenkomst een uitgebreide revisiebeurt.

Een garantie waar u op kunt bouwen als kleinzakelijk gebruiker!   

Alle onderhoudsbeurten en revisies gebeuren in onze eigen werkplaats. Onze compleet nieuwe werkplaats, biedt ons de mogelijkheden om fantastisch aan onze machines te werken en aan die van onze klant. Alle onderdelen en servicemiddelen overzichtelijk en binnen handbereik. U bent van harte welkom, voor een kop koffie in onze showroom en kunt transparant meekijken in onze werkplaats.


Wij kiezen als bedrijf voor originele en nieuwe onderdelen, dit zijn de originele merk onderdelen.

Zo kunnen wij ons presenteren als kwaliteitsonderneming. Geen problematiek achteraf. Zakelijk gezien sterk in service. DeKoffiemachinezakelijk is er voor u.

DeKoffiemachinezakelijk biedt u een verscheidenheid aan kleinzakelijke machines. Voor elke partij zijn er mogelijkheden. Neemt u vooral contact met ons op, voor een persoonlijk advies, dan kijken we samen welke koffiemachine het beste past binnen uw bedrijf.

Wij zijn een jonge en enthousiaste onderneming met een goede feeling voor koffiemachines en geinteresseerd in u als zakelijke klant. Wij ondernemen samen met u. Samen betekent ook, samen met DeKoffiemachinezaak. Zij is gericht op de particuliere markt qua goede gebruikte koffiemachines. Wij zijn beide gevestigd in hetzelfde pand. Samen delen wij onze kennis en praktijkervaring. Dit uit zich in een goede organisatie met prachtige resultaten, veel plezier in ons werk en een gemoedelijke showroom en transparante werkplaats.

 

Wees welkom aan de showroom te Deventer!

 

Jura impressa XS90

Of u nu gewone koffie wenst, een lekkere cappuccino , latte macchiato of caffe latte, de Jura XS90 bereidt al deze specialiteiten met gemak.

De nieuwe gepatenteerde, (bijgeleverde) Profi-Auto-Cappuccinatore maakt in een handomdraai melkschuim voor cappuccino of hete melk voor koffie verkeerd.

Met het 5,7 liter waterreservoir en grote koffieresidu opvangbak kunt u gemakkelijk tot 40 kopjes koffie zetten zonder het waterreservoir te moeten bijvullen of de opvangbak te legen.

 

 

Display Dialoog systeem 

Bediening en instellen gaat makkelijk via het duidelijke, Nederlandstalige tekstdisplay, zelfs voor de onervaren gebruiker. 

Geïntegreerde onderhoudsprogramma's 
Programma’s die u het dagelijks onderhoud uit handen nemen. Spoelen, reinigen en ontkalken met één druk op de knop, zonder het verwijderen van de zetgroep! 

Profi-Auto-Cappuccino / Caffè Latte
Met de nieuwe gepatenteerde Profi-Auto-Cappuccinatore maakt u in een handomdraai melkschuim voor cappuccino of hete melk voor koffie verkeerd. U kunt zelfs de temperatuur bepalen.

Gescheiden verwarmingssystemen
Doordat de IMPRESSA Xs90 beschikt over gescheiden verwarmingssystemen is het mogelijk om bijvoorbeeld na het opschuimen van melk voor cappuccino, de machine koffie te laten maken zonder dat dit de temperatuur van de koffie beïnvloedt.

Heet water in een handomdraai
Met de Tea Express Automatic© beschikt u direct over heet water uit een aparte uitloop. Het volume is zelfs programmeerbaar.

Echte 2 kops automaat
Met de volautomaten van JURA kunt u 2 kopjes in één keer zetten. Dus in één keer malen en zetten. Dat komt de snelheid, versheid en temperatuur van de koffie ten goede.

Uitmuntende instelbaarheid
De sterkte van de koffie, de hoeveelheid water en de koffietemperatuur kunnen voor elk van de producttoetsen apart ingesteld worden.

 

Technische gegevens


Spanning: 230 V  AC
Vermogen: 1350 W
Zekering: 10  A
Veiligheidscontrole:
Energieverbruik sparen –: 40 Wh
Energieverbruik sparen 1: 20 Wh
Energieverbruik sparen 2: 15 Wh
Pompdruk: statisch max. 15  bar
Waterreservoir: 5.7 liter
Capaciteit bonenreservoir: 280 g
Inhoud  koffiedikbakje: max. 40 doseringen
Lengte kabel: ca. 1,1 m
Gewicht: 15.2  kg
Afmetingen (bxhxd): 41 x 47 x 39 cm
Deze machine voldoet aan de  volgende EG-richtlijnen:
73/23/ EEG van 19-02-1973 “Laagspanningsrichtlijn “  inclusief
wijzigingsrichtlijn 93/336/ EEG.
89/336/EEG van 03-05-1989 “EMC  richtlijn” inclusief
Wijzigingsrichtlijn 92/31/EEG. 

 

Schrijf uw eigen review

WRITE YOUR OWN REVIEW:

How do you rate this product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Quality
Value
Price

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.