Jura X7S Professional

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 699,00

Jura X7S Professional

 

Details

Jura impressa X7S!

Kleinzakelijke koffiemachine voor het midden- en kleinbedrijf, geschikt voor koffie, espresso en cappuccino!

Of u nu gewone koffie wenst, een lekkere cappuccino , latte macchiato of caffe latte, de Jura X7S bereidt al deze specialiteiten met gemak.
Met het 5,7 liter waterreservoir en grote koffieresidu opvangbak kunt u gemakkelijk tot 40 kopjes koffie zetten zonder het waterreservoir te moeten bijvullen of de opvangbak te legen.


Onze prijs is inclusief btw.
6 maanden garantie.
Bezoek onze showroom in Deventer of bestel uw koffiemachine via de webshop.
Heeft u meer informatie nodig? Ons telefoonnummer: 0570-238008


Inruilkoffiemachines worden vaak al zeer vroegtijdig om economische redenen ingeruild voor een nieuw exemplaar..
Over het algemeen verkeren deze machines in een uitstekende staat van onderhoud en functionaliteit. Elke machine die bij DeKoffiemachinezakelijk zijn entree maakt, krijgt ongeacht staat van binnenkomst een uitgebreide revisiebeurt.
Een garantie waar u op kunt bouwen als kleinzakelijk gebruiker!   
Alle onderhoudsbeurten en revisies gebeuren in onze eigen werkplaats. Onze compleet nieuwe werkplaats, biedt ons de mogelijkheden om fantastisch aan onze machines te werken en aan die van onze klant. Alle onderdelen en servicemiddelen overzichtelijk en binnen handbereik. U bent van harte welkom, voor een kop koffie in onze showroom en kunt transparant meekijken in onze werkplaats.

Wij kiezen als bedrijf voor originele en nieuwe onderdelen, dit zijn de originele merk onderdelen.
Zo kunnen wij ons presenteren als kwaliteitsonderneming. Geen problematiek achteraf. Zakelijk gezien sterk in service. DeKoffiemachinezakelijk is er voor u.
DeKoffiemachinezakelijk biedt u een verscheidenheid aan kleinzakelijke machines. Voor elke partij zijn er mogelijkheden. Neemt u vooral contact met ons op, voor een persoonlijk advies, dan kijken we samen welke koffiemachine het beste past binnen uw bedrijf.
Wij zijn een jonge en enthousiaste onderneming met een goede feeling voor koffiemachines en geinteresseerd in u als zakelijke klant. Wij ondernemen samen met u. Samen betekent ook, samen met DeKoffiemachinezaak. Zij is gericht op de particuliere markt qua goede gebruikte koffiemachines. Wij zijn beide gevestigd in hetzelfde pand. Samen delen wij onze kennis en praktijkervaring. Dit uit zich in een goede organisatie met prachtige resultaten, veel plezier in ons werk en een gemoedelijke showroom en transparante werkplaats.

Wees welkom aan de showroom te Deventer!
 

Schrijf uw eigen review

WRITE YOUR OWN REVIEW:

How do you rate this product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value
Quality
Price

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.